O podjetju

Gumiplast d.o.o. Ljubljana smo zasebno podjetje z dolgoletno tradicijo.

Podjetje posluje v lastnih proizvodnih in skladiščnih prostorih v Ljubljani in zaposljuje devet delavcev. Osnovna dejavnost je proizvodnja in prodaja izdelkov iz gume in plastike. Prodajno področje je cela Slovenija, prodaja na tuje trge pa se stalno povečuje.

Glavni proizvodi so gumi vezice, tesnila in plinske cevi različnih dimenzij, s pripadajočim priborom in opremo. Poleg lastnih proizvodov tržimo PVC in gumi cevi raznih dimenzij in za različne namene, zaščitne rokavice vseh vrst, čistilno galanterijo, opremo za vrt in prosti čas,  prodajni program dopolnjuje tudi široka paleta raznovrstnih izdelkov za široko potrošnjo.

Na slovenskem tržišču smo prisotni v vseh regijah, naši predstavniki na terenu redno obiskujejo kupce od velikih trgovcev do majhnih trgovin.


Načrti podjetja:
Povečati obseg poslovanja v Sloveniji in ostati največji proizvajalec gumi vezic in plinskih cevi, povečati prodajo na tuje trge, zlasti na teritorij bivše Jugoslavije, razširiti prodajni program z zanimivimi artikli, katerih uvajanje je že v teku.